MS Živě

Kde sledovat MS v hokeji živě 2024 – TV, online přenosy a live stream zdarma

MS v hokeji 2024 živě můžete i letos sledovat v televizi, online nebo přes live streamy na internetu. Podívejte se na náš přehled, kde všude se dá letošní 87. Mistrovství světa v ledním hokeji sledovat zdarma.

SLEDUJTE MS V HOKEJI LIVE
TV Tipsport ✅ Mobil 500 Kč bez vkladu LIVE ›
Chance TV ✅ Mobil 200 Kč zadarmo LIVE ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

MS v hokeji živě 2024

Také tento rok se dá MS v hokeji 2024 živě sledovat v televizi, přímé přenosy nabízejí také sázkové kanceláře. K dispozici jsou live streamy ze všech zápasů, každý fanoušek tak může vidět kompletní program letošního MS v hokeji zdarma a v nejvyšší kvalitě.

Kromě tradičního sledování hokeje v televizi můžete na přímé přenosy koukat i na počítači, mobilním telefonu nebo notebooku. Stačí mít připojení k internetu a můžete zdarma sledovat přenosy nejen z MS v hokeji, ale i mnoha dalších sportů.

Kde sledovat MS v hokeji živě

MS v hokeji 2024 v TV

MS v hokeji 2024 v TV u nás jako každý rok nabídne veřejnoprávní Česká televize na stanici ČT sport. Kromě ní se dají přenosy sledovat i na některých zahraničních kanálech, např. na programech slovenské skupiny JOJ.

MS v hokeji živě ČT sport

Sázkou na jistotu je sledování MS v hokeji na ČT sport. Jako vždy se komentování ujme zkušený tým v čele s Robertem Zárubou a z MS v hokeji 2024 ČT sport odvysílá velkou porci přenosů včetně všech zápasů našeho národního týmu.

Co se do programu nevejde, můžete sledovat na ČT sport Plus, živě a zdarma, chybět by neměla ani aplikace v HbbTV. MS v hokeji program 2024 tak Česká televize pokryje jako každý rok v maximální možné míře.

MS hokej 2024 na JOJ

Změna letos nastává u slovenských televizí. Práva na prakticky veškerý hokej koupila mediální skupina JOJ a MS v hokeji 2024 se tak letos vysílá na jejích stanicích.

Jednotlivé zápasy by se měly rozdělit na kanály JOJ, JOJ plus a JOJ šport. Kompletní program pak mohou diváci sledovat na streamovací službě JOJ play.

MS v hokeji 2024 live stream

MS v hokeji 2024 live stream je možné sledovat u českých sázkových kanceláří, stačí jen splnit pár jednoduchých podmínek. Letošní šampionát vysílá živě TV Tipsport a TV Chance.

SPUSTIT TV TIPSPORT ▷

Kromě sledování zápasů si na ně můžete rovnou i vsadit, kurzy na MS v hokeji 2024 nabízejí všechny sázkové kanceláře. Pokud nejste zaregistrovaní, můžete u nich navíc získat zajímavé bonusy jen za samotnou registraci a ověření účtu.

TV Tipsport live stream banner

MS v hokeji 2024 online

Skalním fanouškům neunikne na letošním Mistrovství světa ani jeden zápas, MS v hokeji 2024 online totiž nabízí internetová televize ČT sport Plus. Pokud se budou hrát dva zápasy ve stejný okamžik, můžete se spolehnout, že druhý z nich naladíte právě zde.

Živě vysílané zápasy MS v ledním hokeji, sestřihy a další obsah jsou k dispozici také na oficiálním YouTube kanálu IIHF. Velmi dobře poslouží také HbbTV České televize, ta pro MS v hokeji mívá samostatnou aplikaci.

VIDEO: Sestřih finále MS v hokeji 2023

MS v hokeji 2024 textový přenos

Jako každý rok nabídnou z MS v hokeji 2024 textový přenos Onlajny.com. Sledovat na nich můžete nejen zápasy českého výběru, ale i všechny ostatní souboje na letošním světovém šampionátu.

Textové přenosy ze zápasů českého výběru na MS v hokeji bývají také na velkých zpravodajských portálech jako je iDnes nebo na webu iSport.cz.

Tipsport MS v hokeji soutěž o lístky

Hokej MS 2024 audio přenos

Komu stačí poslouchat jen samotný zvuk bez obrazu, nebo nemá možnost sledovat obrazovku, může si pustit z hokej MS 2024 audio přenos.

Ten každoročně vysílají stanice Radiožurnál a Radiožurnál Sport. Přenosy z hokeje tak můžete poslouchat třeba při práci i tam, kde nemáte televizi.

Zdroje: iihf.com, wikipedia.com, ceskatelevize.cz, joj.sk, tipsport.cz, rozhlas.cz, youtube.com